TIETO ON VALTAA!

KIRJAT JA TYÖKIRJAT


KIRJAT

PALVELUMUOTOILU SOTESSA

PALVELUMUOTOILUN KÄSIKIRJA SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PALVELUJEN KEHITTÄMISEEN

Palvelumuotoilussa syntyvä ymmärrys on panostus, joka lopulta paitsi luo parempia palveluja asiakkaille, myös säästää rahaa. Asiakasymmärrys tukee vahvasti sosiaali- ja terveysalan eettistä palveluntuotantoa. Asiakaslähtöiset palvelut, sujuva työ ja taloudellinen hyöty on mahdollista saavuttaa toimivan työprosessin ja huippuunsa hiotun asiakaspalvelun avulla!


Kirjassa luodaan katsaus sosiaali- ja terveysalan erityisiin tarpeisiin ja palvelumuotoilun mahdollisuuksiin vastata niihin palvelua, työtä ja toimintaa kehittämällä. Lisäksi esitellään soteen hyvin soveltuva palvelumuotoiluprosessi sekä käytännönläheisiä työmenetelmiä kehittämiseen. Kehitä laadukkaat palvelut ja hyvää tulosta ainutlaatuisen käsikirjan avulla!

Tilaa myyntimenestys Palvelumuotoilu sotessa -kirja tai uutuus Ideasta liiketoiminnaksi sotessa! Kirjat soten ammattilaisen silmin tehtynä ja monien vuosien työkokemuksella höystettynä. 

Kirjan kirjoittaja, sosionomi ja palvelukehittäjä Tarja Ahonen, kirjoittaa ammattitaidolla ja työn antamalla kokemuksella. 
Kirjan hinta 37 + lähetyskulut 3e, sis.alv10%. 
ISBN 978-952-68686-0-8, nidottu.


IDEASTA LIIKETOIMINNAKSI SOTESSA
Mitä soteyrittäjän on tiedettävä

Toiminnallinen kirja sosiaalialan palvelujen ja toiminnan kehittämiseksi. Ammatillinen ja inspiroiva teos alan ammattilaisten kirjoittamana. Paljon alan hiljaista tietoa!

Ideasta liiketoiminnaksi sotessa -kirja ohjaa sinut suunnitelmallisesti, mutta rennolla otteella läpi ideaprosessin suunnitelmiin ja idean toteuttamiseen saakka. Kirja tarttuu juuri siihen, mihin yrittäjä ensimmäisenä sotessa törmää: sekaviin ohjeisiin ja käytännön materiaalien puutteeseen. Ideasta liiketoiminnaksi sotessa -kirja tarjoaa soteyrittäjille selkeitä ja käytännössä luotuja ja testattuja malleja ja lomakkeita sotepalvelujen tuottamiseen.

SOTE Yrittäjäpolun 6 askelta on turvallinen tapa aloittaa soteyrittäjyys tai uusia toimintaa sotessa.

Kirja sopii loistavasti esimerkiksi kotipalvelujen kehittämiseen. Saat paljon tietoa, joita kirjan kirjoittajilla on vuosien kokemuksen jälkeen kertynyt. Pääset ohituskaistaa pitkin tuottavan palvelun tarjoamiseen kiinni. Tieto on valtaa. Ota se omaksesi.

Voit toteuttaa etenemistä omalla tahdollasi ja tyylilläsi, kirjan käytännönläheisiä työkaluja apuna käyttäen. Kirja on keskittynyt kotipalvelujen tuottamiseen. Kirjoittajat ovat sotealan ammattilaisia ja yrittäjiä itsekin. Kirjan toimitusaika toistaiseksi 3 viikkoa. Kirjassa 115 sivua, ISBN 978-952-7340-06-6, nidottu.

Hinta 44e + 3e lähetyskulut, sis. alv10%.


TYÖKIRJAT

PROJEKTIT KAAOKSESTA JÄRJESTYKSEEN
Työkirja 1

Projektien pelastaja ja järjestäjä Nr 1!

Naiset! 
Tässä on arjen pelastajasi. 
Ei enää mustavalkoisia kaavakkeita, vaan silmiä hivelevät värit ja fontit, jotka innostavat sinua suunnittelemaan toimintaasi! Käytännönläheiset työkalut liiketoiminnankin arjen toteuttamiseksi.

Työkirja ohjaa sinut lempeästi, mutta päättäväisesti kohti onnistunutta projektia. Kokematonkin projektin omistaja tai aloittava yrittäjä onnistuu viemään projektin loppuun saakka näiden ohjeiden ja työpohjien avulla. Jos haluat projektistasi menestyksen ja rakastat visuaalista suunnittelua, Työkirja on juuri sinulle!

Voit käyttää pohjia omissa projekteissasi rajattomasti, sillä saat kopiointioikeuden Työkirjan sisältöön.

Työkirjan avulla projektista tulee Hallittua, helppoa ja Hyödyllistä!

Työkirjan hinta on 29e + postikulut 3e, sis. alv.10%. ISBN 978-952-68686-3-9.


HALLITSE TYÖTÄSI KANBANIN AVULLA

Työ näkyväksi & Työprosessi toimivaksi


Työn tekemisestä kannattaa jättää kaikki turha säätäminen pois, jotta tulos paranee! Älä käytä aikaasi monimutkaisiin prosesseihin, vaan opettele rohkeasti uusi tyyli. Tee selkeästi, yksinkertaisesti ja luo parempaa tulosta!

Ideoi rohkeasti, suunnittele hyvin ja luo maksimitulos! Paranna laatua sekä liiketaloudellista tulosta suunnittelemalla prosessit hyvin. Aika on rahaa ja hallinta laatua. Hyvin suunnitellut ja toteutetut prosessit hioituvat toistuessaan timanteiksi. Hallitse palvelupolkua sekä kehitä asiakaspalvelua ja liiketoimintaa rinnakkain. Ole yksillöllinen ja luo omat päämääräsi!

Muutos ja menestys luodaan vain rohkeilla kannanotoilla sekä todellisilla muutoksilla, jotka ulottuvat suunnittelupöydältä asiakkaan arkeen ja työntekijän tehtävälistalle. Käytännönläheinen työkirja, jossa on kopiointioikeus omaan käyttöön kaikille työpohjille. Visuaalisesti kaunis ja ammatillisesti huippuluokkaa.

Työkirjan hinta 29e + 3e postikulut, sis. alv10%. ISBN: 978-952-68686-7-7, nidottu.

TILAUKSET JA LISÄKYSYMYKSET TÄSTÄ :