KIRJAT

Tilaa myyntimenestys Palvelumuotoilu sotessa -kirja tai uutuus Ideasta liiketoiminnaksi sotessa! Kirjat soten ammattilaisen silmin tehtynä ja monien vuosien työkokemuksella höystettynä. Käytännönläheiset ja helppolukuiset kirjat siintävät Sinunkin yrityksesi menestykseen!


Palvelumuotoilussa syntyvä ymmärrys on panostus, joka lopulta paitsi luo parempia palveluja asiakkaille, myös säästää rahaa. Asiakasymmärrys tukee vahvasti sosiaali- ja terveysalan eettistä palveluntuotantoa. Asiakaslähtöiset palvelut, sujuva työ ja taloudellinen hyöty on mahdollista saavuttaa toimivan työprosessin ja huippuunsa hiotun asiakaspalvelun avulla!


Kirjassa luodaan katsaus sosiaali- ja terveysalan erityisiin tarpeisiin ja palvelumuotoilun mahdollisuuksiin vastata niihin palvelua, työtä ja toimintaa kehittämällä. Lisäksi esitellään soteen hyvin soveltuva palvelumuotoiluprosessi sekä käytännönläheisiä työmenetelmiä kehittämiseen. Kehitä laadukkaat palvelut ja hyvää tulosta ainutlaatuisen käsikirjan avulla!


Kirjan kirjoittaja, sosionomi ja palvelukehittäjä Tarja Ahonen, kirjoittaa ammattitaidolla ja työn antamalla kokemuksella.
Kirjan hinta 35 +lähetyskulut 2e. Tilaukset tästä tai muutoksenvoima@gmail.com.


IDEASTA LIIKETOIMINNAKSI SOTESSA
MITÄ SOTEYRITTÄJÄN ON TIEDETTÄVÄ

Ideasta liiketoiminnaksi sotessa -kirja ohjaa sinut suunnitelmallisesti, mutta rennolla otteella läpi ideaprosessin suunnitelmiin ja idean toteuttamiseen saakka. Kirja tarttuu juuri siihen, mihin yrittäjä ensimmäisenä sotessa törmää: sekaviin ohjeisiin ja käytännön materiaalien puutteeseen. Ideasta liiketoiminnaksi sotessa -kirja tarjoaa soteyrittäjille selkeitä ja käytännössä luotuja ja testattuja malleja ja lomakkeita sotepalvelujen tuottamiseen.

SOTE Yrittäjäpolun 6 askelta on turvallinen tapa aloittaa soteyrittäjyys tai uusia toimintaa sotessa.

Voit toteuttaa etenemistä omalla tahdollasi ja tyylilläsi, kirjan käytännönläheisiä työkaluja apuna käyttäen. Kirja on keskittynyt kotipalvelujen tuottamiseen. Kirjoittajat ovat sotealan ammattilaisia ja yrittäjiä itsekin. Kirjan toimitusaika toistaiseksi 3 viikkoa. Kirjassa 115 sivua, nidottu.

Hinta 42e + 2e lähetyskulut. Tilaukset tästä tai muutoksenvoima@gmail.com