KONSULTOINTI

YRITYKSILLE APUA KEHITTÄMISEEN


KONSULTOINTI

Kaipaatko päivitystä yrityksesi toimintaan tai ideoita kassavirran kasvattamiseksi? Konsultoinnin avulla kaivetaan esiin yrityksesi potentiaali ja sinun osaamisesi ydin. Palvelu tarpeen mukaisesti, näppärästi etänä! Halutessasi konsultointiin voi yhdistää materiaalien tuottamisen tai markkinointisuunnitelman tekemisen yhdessä.

Konsultointi toimii etäpalveluna. Ota yhteyttä tästä tai lähetä viestiä: muutoksenvoima@gmail.com

NEUVONTA

Yrityksen toimintaan liittyy valtavasti paperityötä, suunnittelua ja toteutustapojen etsimistä. Etenkin alkava yrittäjä on aika polvillaan Suomen lakipykälien ja sääntöjen edessä. Etäneuvonnan avulla selviät aikaa vievistä ja hidastavista töyssyistä kepeämmin ja nopeammin. Pääset kiinni toimintaan ja luomaan euroja toden teolla. Palvelu edullisesti etänä. Soteyrittäjille tarjolla myös paljon VALMIITA kaavakkeita toiminnan pyörittämiseen ja asiakastoimintaan.
Materiaalit saatavilla myös omalla logolla. Ota yhteyttä tästä tai lähetä viestiä: muutoksenvoima@gmail.com.

MATERIAALIT

Palvelumuotoilu sotessa -kirjaa on myyty satoja kappaleita ja kirja toimii virallisena Yamk-kirjana, jota löytyy kirjastoista, Bookysta ja useista kirjakaupoista. Tarjan ensimmäiseksi kirjaksi upea suoritus, mutta kertoo tavoitteeseen pyrkimisen tinkimättömyydestä sekä laadukkaasta ja luotettavasta materiaalista. Haluatko sinäkin yrityksellenne Oman Kirjan kehittämisestä ja tinkimättömästä laadustanne tai etsittekö sisällöntuottajaa palveluihinne?
Ota yhteyttä tästä tai muutoksenvoima@gmail.com, 040-5940114 /Tarja Ahonen, sosionomi, lh ja tuotekehittäjä.