Toimitusehdot

Palvelumuotoilu SOTE™ / Tarja Ahonen

TUOTTEET

Tilaus koskee valittuja tuotteita ja niihin sisältyy arvonlisävero 10%-24%. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksen tulee olla selkeästi esitetty: tuote, koko, määrä ja muut oleelliset tiedot tulee olla tilauksessa. Puutteellisesti tehtyjä tai epäselviä tilauksia ei käsitellä. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä tarvittaessa sähköpostitse tarkempia selvitystä varten: tällöin tilaus astuu voimaan vasta kun kaikki tarvittavat tiedot on saatu tilaajalta. Suurta määrää koskevat tuotetilaukset: ota yhteyttä asiakaspalveluun (tuotteiden maksu etukäteen).

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelu vastaa sähköposteihin 2-5 arkipäivän kuluessa tai mahdollisuuden mukaisesti.

Muutoksen voima, muutoksenvoima@gmail.com, 040-5940114, www.palvelumuotoilusote.fi, www.muutoksenvoima.fi. Y-2322862-2.

TOIMITUSTAPA

Tuotteet toimitetaan Postin tai Matkahuollon toimituksella. Pikalähetyksistä kerro: muutoksenvoima@gmail.com.

TOIMITUSMAKSU

Kirjetoimitus 2-5e painon mukaisesti. Paketit 5-10e painon ja koon mukaisesti. Tarkka summa ilmoitetaan sähköpostiisi tulevassa laskussa ennen tilauksen lähettämistä. 

TILAUKSEN SISÄLTÖ

Saat sähköpostiisi laskun tilauksesta ennen toimituksen lähettämistä. Tarkista silloin sisältö ja kulut. Maksaessasi hyväksyt laskun ja tilauksesi. 

MAKSAMINEN JA TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on toistaiseksi 1-2 viikkoa tai sopimuksen mukaisesti. Saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiin heti, kun palveluntuottaja on tilausta lähettämässä. Maksu tulee suorittaa pääsääntöisesti tilisiirtona /maksusitoumuksena. Kysy muita mahdollisia maksutapoja sähköpostitse: muutoksenvoima@gmail.com. Suuremmat tilaukset maksetaan etukäteen. Kysymykset tilaukseen tai maksamiseen liittyen: muutoksenvoima@gmail.com tai 040-5940114.

PALAUTUSEHDOT, TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Peruuttamisoikeus on 14 päivää kuluessa. Peruttamisoikeuden käyttämiseksi tulee ilmoittaa päätöksestä palveluntuottajalle selkeästi sähköpostilla osoitteeseen: muutoksenvoima@gmail.com. Palautamme tilauksen arvon, mutta kaikki tilauksen lähettämiseen liittyvät, jo maksetut kulut, tulee tilaajan maksettavaksi. Palautettavat materiaalit tulee olla lähetettynä tositteiden mukaisesti 14 päivän sisällä tilauksen saapumisesta (laskennallisesti 2 arkipäivää lähettämisestä). Lunastamattomasta paketista peritään toimituskustannukset + 10e tuotantokuluja. Design-tilauksista ja muista räätälöidyistä tilauksista tulee tilaajan maksaa jo tehtyjen tuntien ja tilausta varten tilattujen raaka-aineiden /palvelujen mukaisesti, vaikka tilaus muutoin peruutettaisiin. Tilauksesta aiheutuneet kulut tulee tilaajan maksettavaksi.

Asiakaspalvelu, tilaukset, peruutukset:
muutoksenvoima@gmail.com, 040-5940114 /Tarja Ahonen.