Toimitusehdot


Toimittaja

www.palvelumuotoilusote.fi -verkkokaupan toimittaja on Tarja Ahonen, Muutoksen voima (tällä sivulla: Tarja Ahonen /Muutoksen voima). Yrittäjä on Tarja Ahonen, yritys Muutoksen voima kotipalvelut, Y-tunnus 2322862-2, kotipaikka Espoo. Aputoiminimi, Muutoksen voima, tarjoaa yrityspalveluja www.palvelumuotoilusote.fi -sivujen avulla. Yhteystiedot: palvelumuotoilusote.info@gmail.com sekä muutoksenvoima@gmail.com, puh. 040-5940114.  Yrityksen päätoiminta, kotipalvelut, esitellään sivuilla www.muutoksenvoima.fi. 

Hinnat

Voimassa olevat hinnat on ilmoitettu verkkokaupassa euromääräisinä. Tarja Ahonen /Muutoksen voima pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 10% - 24 %.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin viikon sisällä tilauksen saapumisesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on varastosta loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus on mahdollista toimittaa osissa.

Maksutavat

www.palvelumuotoilusote.fi -verkkokaupassa on käytössä toistaiseksi laskutus /tilisiirto.

Toimitustavat ja -kulut

www.palvelumuotoilusote.fi -verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Matkahuollon lähetyspalveluja sekä Posti Oy:n lähetyspalveluja. Toimituskulut riippuu lähetettävän paketin koosta (kirje-xl-paketti) sekä toimituskanavan ja nopeuden mukaisesti.

Vahingoittunut tuote, reklamointi

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Tarja Ahonen, muutoksenvoima@gmail.com) mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian, varaston tilanteen mukaisesti. Mahdollinen riitatilanne käsitellään Espoon käräjäoikeudessa.

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Etäkurssille eli verkkokurssille ilmoittautuminen on sitova. Jos ilmoittautuminen perutaan, asiakas on velvollinen maksamaan 50 % koulutuksen hinnasta. Jos asiakas keskeyttää /irtisanoutuu kesken koulutusajan, osallistumismaksua ei palauteta eikä etäkurssin loppuaikaa hyvitetä. Poikkeuksen sitovaan maksuun tuovat lääkärintodistuksella todennetut sairastumiset, jotka estävät verkkokurssin suorittamisen sille määritellyssä suorittamisajassa. Tällöin etäkurssilaiselle myönnetään lisäaikaa etäkurssin suorittamiseen; ei palautusta etäkurssin maksusta.

Kaikilla Materiaaleilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Palautettavan tuotteen tulee olla samankuntoinen kuin sen saapuessa asiakkaalle. Etäkurssia tai muuta sähköistä, verkon kautta saatavaa palvelua tai tuotetta verkossa ei voi palauttaa: ostettu palvelu/tuote katsotaan kulutetuksi /käytetyksi kun asiakkaalle on luovutettu pääsy /sisäänpääsy kyseisen tuotteen äärelle, esimerkiksi www.palvelumuotoilusote.fi -sivustolla oleville suljetuille sivuille tai sähköpostilla saatu sähköinen dokumentti.

Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä. Jos olet valinnut maksutavaksi Jouston (joustorahan) tai Klarna laskun ja jos tuote palautetaan myöhään tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (mm. viivästymiskorko), ei Tarja Ahonen /Muutoksen voima vastaa näistä kuluista vaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan tuotteen ostohinnan.

Tarja Ahonen /Muutoksen voima ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista. Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan tulee ilmoittaa meille päätöksestä sähköpostitse: muutoksenvoima@gmail.com ennen palautuksen lähettämistä. Pidämme oikeuden pidättää postikulut ja muut toimituskulut palautettavasta summasta. Mikäli asiakas on valinnut vapaaehtoisesti lisämaksusta esimerkiksi kotiinkuljetuksen, ei tästä hyvitetä asiakkaalle aiheutuneita kuluja palautuksen yhteydessä.

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa Tarja Ahonen /Muutoksen voima palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle tilille tai muutoin yhteisesti sovittavalla tavalla. Tarja Ahonen /Muutoksen voima voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on todistanut lähettäneensä tuotteen takaisin. Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla alkuperäisellä paikallaan kaikki osat. Palautettava tuote ei saa olla muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käsitelty huolimattomasti tai käytetty, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka!

Palautukset

Kaikista palautuksista on sovittava Tarja Ahonen /Muutoksen voima kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus: muutoksenvoima@gmail.com ja palauttaa tuote Postin tai Matkahuollon pisteeseen Suomi, Espoo 02940 -alueella. Palautusohjeet saa lähettämällä palautustiedot ja selvitys sähköpostiosoitteeseen: muutoksenvoima@gmail.com. Mahdollinen korvaus annetaan vain ohjeiden noudattamista vastaan.

Noutamatta jättäminen

Mikäli asiakas jättää noutamatta postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin Tarja Ahonen /Muutoksen voimalle, 25€ toimitus- ja käsittelymaksua eli toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Asiakkaalle hyvitetään siis tilauksen arvosta vähennettynä toimitus- ja käsittelymaksu (25€). Asiakkaan tulee ottaa huomioon, että noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus!

Tuotesuojaus

Kaikilla www.palvelumuotoilusote.fi -verkkokaupassa ja muissa kanavissa Palvelumuotoilu SOTE™n ja/tai Tarja Ahosen tekemät, myytävät palvelut ja tuotteet kuuluvat Palvelumuotoilu SOTE™ -tavaramerkin sekä tekijänoikeuslain (404/1961) piiriin. Tuotesuojauksen, ohjeiden ja/tai ehtojen rikkoja on korvausvelvollinen Tarja Ahonen /Muutoksen voima -yritykselle (Y-2322862-2). Riitatilanteet käsitellään Espoon käräjäoikeudessa.


Sivu päivätty 1.6.2020