KOKEILE JA ONNISTU !

PALVELUMUOTOILUN TYÖKALUT

KORTIT - KARTAT - APURIT - PAKETIT

Palvelumuotoilun toteuttaminen on oikeasti helppoa. Tarvitset siihen vain muutaman välineen ja selkeät ohjeistuksen. Palvelumuotoilu SOTE™ tarjoaa oikeat työvälineet oikeilla hinnoilla. Osta nyt ja kokeile itse!

TYÖMENETELMÄKORTIT JA KARTAT

PALVELUMUOTOILUN TYÖMENETELMÄKORTIT

Kokeile kehittämistä hallitusti, helposti ja mitattavien tulosten avulla. Työmenetelmäkortit käsittävät 25 työmenetelmää, jotka seuraavat sotessa hyvin toimivaa kehittämisen prosessia. 
Helppokäyttöisten korttien avulla tiedät, mitä palvelujen tai tuotteiden kehittämisessä pitää missäkin vaiheessa tehdä. Kortit on suunniteltu erityisesti sosiaali- ja terveysalan palvelujen kehittämiseen, mutta ne toimivat hyvin myös muidenkin palvelujen suunnittelussa. Työmenetelmiä tulossa lisää saataville myöhemmin! Korteista saa täyden tehon irti Palvelumuotoilun Korttikartan, kirjojen ja apurien avulla. 

Hinta 55e + postikulut 3e, sis. 27 kortin pakka!  Sis. alv 24%.


PALVELUMUOTOILUN KORTTIKARTTA

Ison Korttikartan avulla palvelumuotoiluprosessi etenee sukkelasti ja suunnitelmien mukaisesti. Kartta opastaa kulkijaa prosessissa antaen ohjeita ja suuntaa.

Nyt voit toteuttaa palvelumuotoilua helposti omalla porukalla helposti ja hauskasti, kuitenkin ammattimaisesti edeten. Korttikartasta saa kaiken irti Työmenetelmäkorttien ja Apureiden myötä! 

Korttikartta pieni (A3), 39e
Korttikartta ISO (A2), 55e
Korttikartta Whiteboard (A3), 55e

+ Postikulut 5e. Hinnat sis. alv 24%. 


APURIT

PALVELUMUOTOILUN APURIT

Yhteiskehittäminen on superkivaa, mutta muistatko kaikkea, mitä sovittiin? Kuka tekee, mitä, milloin ja miksi. Mikä olikaan kohderyhmä..?

APURIT ovat pieniä ja näppäriä liikkujia palvelumuotoiluprosessissa. Älä käytä aikaasi muisteluun, vaan käytä Apureita.l  

PikkuBoxi 1-5 tekijälle, 1 prokkis
PerusBoxi 6-10 tekijälle
SuperBoxi 10 tai useammalle tekijälle
TilausBoxi erityistilauksena

Hinta koostuu sisällön (tarpeen) perusteella; peruspaketit 20-50e/kpl,  sis.alv24%.PAKETIT

PALVELUMUOTOILU PAKETTI


Loistava PAKETTI Palvelumuotoilun aloittamiseksi! Paketti sisältää kaikki, mitä palvelun kehittämiseen tarvitset. Osta vähintään 5 kappaletta 30 euron arvoista tuotetta ja saat 25e alennuksen ! 

TILAUKSET JA LISÄKYSYMYKSET TÄSTÄ :