TYÖKIRJAT


PROJEKTIT KAAOKSESTA JÄRJESTYKSEEN

TYÖKIRJA 1

Projektien pelastaja ja järjestäjä Nr 1! 

Työkirja ohjaa sinut lempeästi, mutta päättäväisesti kohti onnistunutta projektia. Kokematonkin projektin omistaja tai aloittava yrittäjä onnistuu viemään projektin loppuun saakka näiden ohjeiden ja työpohjien avulla. Kauniilla fonteilla varustettu Työkirja on paitsi ammatillinen, myös visuaalisesti silmää hivelevä. Jos haluat projektistasi menestyksen ja rakastat visuaalista suunnittelua, Työkirja on juuri sinulle!

Työkirja sisältää projektityön perustietoa sekä käytännöllisiä suunnittelupohjia, joista voit valita juuri omaan projektiisi sopivat. Työkirjan avulla projektista tulee Hallittua, helppoa ja Hyödyllistä!

Työkirjan hinta on 29e + postikulut 2e. Tilaus tästä tai muutoksenvoima@gmail.com.


HALLITSE TYÖTÄSI KANBANIN AVULLA

TYÖ NÄKYVÄKSI & TYÖPROSESSI TOIMIVAKSI

Ideoi rohkeasti, suunnittele hyvin ja luo maksimitulos! Paranna laatua sekä liiketaloudellista tulosta suunnittelemalla prosessit hyvin. Aika on rahaa ja hallinta laatua. Hyvin suunnitellut ja toteutetut prosessit hioituvat toistuessaan timanteiksi. Hallitse palvelupolkua sekä kehitä asiakaspalvelua ja liiketoimintaa rinnakkain. Ole yksillöllinen ja luo omat päämääräsi!

Muutos ja menestys luodaan vain rohkeilla kannanotoilla sekä todellisilla muutoksilla, jotka ulottuvat suunnittelupöydältä asiakkaan arkeen ja työntekijän tehtävälistalle. Käytännönläheinen työkirja, jossa on kopiointioikeus omaan käyttöön kaikille työpohjille. Visuaalisesti kaunis ja ammatillisesti huippuluokkaa.

Työkirjan hinta  29e + 2e postikulut. Tilaa tästä tai muutoksenvoima@gmail.com.