STEP UP valmennus


Haluatko oppia palvelumuotoilua ja hyödyntää työmenetelmiä arjessasi?


STEP UP valmennus ohjaa sinut aivan uudella tavalla kehittämään oman näköistäsi arkea ja löytämään elämääsi haluamaasi sisältöä palvelumuotoilun perusteet sisältävän etäkurssin avulla!

Usein kiireisessä työnkuvassa tai muutoin hektisessä elämässä arjesta katoaa ydin ja itse hukkuu kaiken tekemisen alle. Onko sinulle käynyt näin? Tunnistatko itsessäsi sen ihmisen, joka yrittää tarttua kaikkeen, mutta ote lipsuu kerta toisensa jälkeen? Hyvä arki on voinut kadota jo kauan sitten tai olet ehkä juuri tunnistanut itsessäsi, kuinka ote hyvästä arjesta on katoamassa.

STEP UP valmennus tarjoaa sinulle kokonaisuuden, jonka avulla voit kerta toisensa jälkeen muotoilla sekä arkeasi, myös työtäsi ja ajankäyttöäsi. STEP UP valmennus koostuu kahdesta laadukkaasta kokonaisuudesta: Oman arjen muotoilusta & Palvelumuotoilun perusteista. Idea valmennuksessa on opetella palvelumuotoilua soveltaen sen oppeja ja työmenetelmiä arjen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Palvelumuotoilun idea ja prosessin eteneminen on helppo ottaa haltuun, kun soveltaa oppeja omaan elämään ja oman arjen haasteisiin. Yksi valmennus, kaksi loistavaa oppia.


Se, mikä luo tästä STEP UP valmennuksesta aivan ainutlaatuisen on
PALVELUMUOTOILU


STEP UP valmennus sisältää täydellisen Palvelumuotoilun Etäkurssin laadukkaine palvelumuotoilun materiaaleineen: työmenetelmien työpohjat, kuvat, videot ja opasteet. Kokoa oma työmenetelmäsalkkusi!

Valmennus etenee synkassa Palvelumuotoilun prosessin kanssa, mikä syventää ymmärrystäsi palvelumuotoilun käyttämisestä ja monipuolisesta hyödyntämisestä. Opit palvelumuotoilun perusteet, prosessin ja työmenetelmien hyödyntämisen kehittämisessä. Sinusta tulee asiakasymmärryksen, ketterien kokeilujen ja vaikuttavien palvelujen kehittäjä!

Valmennus on etäkurssi (10 osp), joka sisältää paljon erilaista materiaalia: kuvia, videoita ja jopa Palvelumuotoilu sotessa e-käsikirjan ! Valmennus koostuu kahdesta osasta: Oman arjen muotoilusta sekä Palvelumuotoilun opeista. Palvelumuotoilun ydin ja työmenetelmät on helppo sisäistää, kun ne liitetään oman arjen muotoiluun. STEP UP valmennus on yhdistelmä henkilökohtaista valmennusta ja ammatillista palvelumuotoilun kurssia.

ÄLÄ MISSAA tätä ainutlaatuista tilaisuutta luoda itsellesi omannäköistäsi Hyvää arkea ja kehittyä myös Ammatillisesti palvelumuotoilussa! Palvelumuotoilun oppien lisäksi saat itsellesi laadukkaan Työmenetelmäsalkun tulevaisuuden projektien ja kehittämisideoiden toteuttamiseksi palvelumuotoilun menetelmillä. Halutessasi saat palvelumuotoilusta Näyttötehtävän, jonka suoritettuasi saat todistuksen suorituksesta.

STEP UP valmennus on taitavasti luotu laadukas kokonaisuus, joka vastaa 10 osaamispisteen kokonaisuutta palvelumuotoilun opetuksessa. Kurssi on heti käyttövalmis kokonaisuus itsenäisesti suoritettavaksi etäkurssiksi esim. ammattikouluun, ammattikorkeakouluun tai erikoisammattitutkinnon osaksi. Opettajalle saatavissa räätälöity opetuspaketti hyvään hintaan! Mahdollista myös arviointi ja ohjaus sosionomi, tuotekehittäjä Tarja Ahoselta. 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ KURSSILLE TAI KYSY LISÄTIETOJA :

Kurssin hinta sisältää käyttöoikeuden STEP UP valmennus -kokonaisuuteen: Oman arjen muotoilu + työpohjat & Palvelumuotoilun perusteet + työmenetelmäpohjat.

Tämän ainutlaatuisen kurssin hinta on 05/2022 saakka vain 125 euroa!! Keräämme palvelumuotoilun hengessä kokemuksia osallistujilta vielä toukokuun ajan, minkä jälkeen hinta on 165 euroa! Ilmoittautumalla nyt säästät rahaa. Alv 0-24% tarpeesta riippuen (alvL 1501/1993 37§).

SISÄLTÄÄ MYÖS SUOSITUN KIRJAN ! 

Palvelumuotoilu sotessa Etäkurssi perustuu menestyskirjaan Palvelumuotoilu sotessa. Teos on tunnustettu tietokirja, joka löytyy kirjakaupoista ja yliopistojenkin pro graduista lähteenä. Kirjoittaja Tarja Ahonen on sosionomi, palvelukehittäjä ja tietokirjailija, joka herätti sotealan palvelumuotoilun saloihin!

Ilmoittaudu tästä heti STEP UP valmennukseen! Ilmoittautuminen on sitova.

Saat STEP UP valmennuksen käyttöösi pian sen jälkeen kun maksusi näkyy tilillämme. 
Kaikkia Tarja Ahonen ja/tai Muutoksen voima ja/tai Palvelumuotoilu SOTE™  ja/tai pamusote -tekemiä palveluja ja tuotteita suojaa  Tekijänoikeuslaki (4040/1961) sekä tavaramerkki Palvelumuotoilu SOTE™.  Koska saat kurssimateriaalin kokonaisuudessaan heti käyttöösi, palautusoikeutta tuotteen ääreen pääsyn jälkeen ei enää ole, vaan tuote /palvelu katsotaan tällöin käytetyksi. Reklamaatiot suoraan Tarja Ahoselle: palvelumuotoilusote.info@gmail.com. Tekijänoikeuden törkeä rikkoja on korvausvelvollinen; riitatapaukset käsitellään Espoon käräjäoikeudessa. Myyjä: Tarja Ahonen /Muutoksen voima, y-tunnus 2322862-2. Osallistuja antaa oikeuden kerätä, käyttää, säilyttää ja jakaa henkilötietojaan. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti. Tietosi ovat turvassa meillä. Tietoturvaseloste. Toimitusehdot.


STEP UP valmennusta suojaa ©Palvelumuotoilu SOTE™