KEHITÄ PALVELUJASI FIKSUSTI


Etäkurssin avulla etenet prosessin mukaan selkeän ohjauksen ja laadukkaiden materiaalien avulla. Käytössäsi on monipuolinen materiaali sisältäen mm. Palvelumuotoilu sotessa -kirjan sekä monipuolisen kattauksen palvelumuotoilun visuaalista materiaalia!

Etäkurssin avulla voi itsekin toteuttaa palvelumuotoiluprojektin omassa yrityksessä, osastolla tai muussa työssä, sillä tottahan on, että jokaisessa meissä asuu pieni Palvelumuotoilija <3
Kurssi avautuu joka kuun alussa kahden kuukauden ajaksi käyttöösi! Saat Palvelumuotoilu sotessa -kirjan sähköisesti sekä laadukkaat, sosiaali- ja terveysalalle suunnatut työmenetelmät käyttöösi välittömästi.

Tällaista palvelumuotoilun koulutusta ei ole ennen Suomessa nähty!

Palvelumuotoilussa kehitetään rinnakkain asiakaspalvelua sekä palvelujen tuottamista ja tarjoamista, minkä vuoksi sen avulla tehokkaiden sekä liiketaloudellisesti tuloksellisten palvelujen kehittäminen mahdollistuu. Visuaalisten materiaalien avulla asiakaspalvelut, työn sisältöjen sekä palveluntuottamisen polut on helpompi kartoittaa, tarkastella ja edelleen kehittää. Tämä ETÄKURSSI tarjoaa ohjatun palvelumuotoiluprosessin lisäksi selkeät, tehokkaat ja ammatilliset materiaalit asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittämiseksi itse - ilman palvelumuotoilijan palkkaamista! 

Tiedätkö, mitä kautta asiakkaat löytävät yrityksesi palvelut tai mitä he palveluilta haluavat? Osaatko kertoa, mitä osaamista yrityksessäsi on ja miten osaaminen on toiminnassa hyödynnetty? Tiedätkö, onko liiketoiminnassasi turhaa toimintaa eli toimia, jotka maksavat, mutta joita ilmankin yritystoiminta pyörisi? Jos et, etäkurssin jälkeen tiedät.


ILMOITTAUDU ETÄKURSSILLE :

Lisää alle tietosi, keksi salasana (laita muistiin) ja klikkaa itsesi laadukkaalle Palvelumuotoilu sotessa -etäkurssille! Saat meiltä pian sähköpostilla maksutiedot ja lisätietoja, joilla pääset ETÄKURSSILLE! :)

.

Lisätietoa Etäkurssista:

Kohderyhmät:

 • Pk-yritykset sosiaali- ja terveyspalveluissa
 • Sosiaali- ja terveyspalvelujen yksiköt /tiimit
 • Palvelujen kehittäjät
 • Muut aiheesta kiinnostuneet

Kurssi toimii loistavasti:

 • Palvelumuotoilun peruskurssina - käytännön tasolla
 • Kurssin suorittaminen Opintopisteinä: 5-10 tehtävänannosta riippuen
 • Asiakaspalvelun /asiakastyytyväisyyden lisääjänä 
 • Liiketoiminnan kasvun tehostajana /edistäjänä

Esimerkiksi:

 • Palvelun kehittäminen, uusien luominen
 • Liiketoiminnan tehostaminen (tuloksia ilman leikkauksia)
 • Asiakaskyselyissä nousseiden epäkohtien korjaaminen
 • Työtyytyväisyyden lisäämiseksi ja työntekijöiden valtauttamiseksi (palvelupolut)
 • Ammatillisten työpohjien saamiseksi liiketoiminnan ja työn prosessien kehittämiseen

LAITA ASIAKASPALVELUSI JA TALOUTESI KERRALLA KUNTOON !

Palvelumuotoilua sotessa Etäkurssi perustuu sosionomi AMK , tuotekehittäjä ja muutosmuotoilija Tarja Ahosen vuonna 2017 kirjoittamaan kirjaan Palvelumuotoilu sotessa - palvelumuotoilun käsikirja sosiaali- ja terveysalan palvelujen kehittämiseen. Kirja on myynyt jo reippaasti yli 500 kappaletta ja sitä myydään laajasti verkkokaupoissa; mm. Suomalainen kirjakauppa, Adlibris, CDON.com ja Booky. Kirja löytyy myös monista kunnan ja oppilaitoksen kirjastosta ja toimii virallisena opetuksen lähteenä AMK-opinnoissa.

KIRJA SISÄLTYY PALVELUMUOTOILU SOTESSA ETÄKURSSIN MATERIAALEIHIN ! 

Etäkurssin hinta: 211e + alv 24% (261,65e sis.alv). Edullinen paketti sisältää 2 kuukauden oikeuden kurssille sekä saat käyttöösi ammatilliset ja monipuoliset materiaalit.

Kurssimateriaaliin on oikeus ostajalla ja tämän lähitiimillä (1-5hlöä). Halutessasi, saat materiaaleista vastaavat oman yrityksesi logoilla, väreillä ja teksteillä edullisesti Tarjalta: palvelumuotoilusote.info@gmail.com. Etäkurssi on mahdollista maksaa myös osissa. Etäkurssit isoille ryhmille tai luokille on myös mahdollista saada: ota yhteys palvelumuotoilusote.info@gmail.com.

Etäkurssi toimii www.palvelumuotoilusote.fi -sivustolla. Kurssin käymiseksi osallistuja tarvitsee vähintään verkkoyhteyden ja tietokoneen, padin tai älykännykän. Tulostamista suositellaan, joten tulostin on myös hyvä olla käytössä. Kurssi on myynnissä myös muualla.

Kaikkia Tarja Ahonen ja/tai Muutoksen voima ja/tai Palvelumuotoilu SOTE™  ja/tai pamusote -tekemiä palveluja ja tuotteita suojaa Tekijänoikeuslaki (4040/1961) sekä tavaramerkki Palvelumuotoilu SOTE™.  Koska saat kurssimateriaalin kokonaisuudessaan heti käyttöösi, palautusoikeutta tuotteen ääreen pääsyn jälkeen ei enää ole, vaan tuote /palvelu katsotaan tällöin käytetyksi. Reklamaatiot suoraan Tarja Ahoselle: palvelumuotoilusote.info@gmail.com. Tekijänoikeuden törkeä rikkoja on korvausvelvollinen; riitatapaukset käsitellään Espoon käräjäoikeudessa. Myyjä: Muutoksen voima, y-tunnus 2322862-2. Osallistuja antaa oikeuden kerätä, käyttää, säilyttää ja jakaa tietojaan. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti. Tietoturvaseloste. Toimitusehdot.

©Palvelumuotoilu SOTE™