VOIT ILMOITTAUTUA  PALVELUMUOTOILU SOTESSA ETÄKURSSILLE ITSENÄISESTI TÄSSÄ:


PALVELUMUOTOILU SOTESSA
ETÄKURSSI

Palvelumuotoilu sotessa Etäkurssin avulla etenet prosessin mukaan selkeän ohjauksen ja laadukkaiden materiaalien avulla. Käytössäsi on monipuolinen materiaali sisältäen mm. Palvelumuotoilu sotessa -kirjan sekä monipuolisen kattauksen palvelumuotoilun visuaalista materiaalia! Etäkurssi aukeaa käyttöösi kahden kalenterikuukauden ajaksi, jonka aikana toteutat etäkurssin materiaalien avulla tehokkaasti Oman palvelumuotoilun! Mahdollisuus myös konsultointiin ja ohjaukseen.

Palvelumuotoilu SOTESSA Etäkurssin avulla kehittämisestä tulee tehokasta, avointa ja eettistä. Tieto tulee näkyväksi ja suunta selkeäksi. 

Etärkurssi sisältää monipuoliset, laadukkaat ja helppokäyttöiset materiaalit, selkeän ohjeistuksen sekä 2 eKirjaa: Palvelumuotoilu Sotessa + Ideasta liiketoiminnaksi Sotessa. Kurssi soveltuu erityisen hyvin sosiaali- ja terveysalan palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen.

Etäkurssin hinta: 211e + alv 24% (261,65e sis.alv). Edullinen paketti sisältää 2 kuukauden oikeuden kurssille sekä saat käyttöösi ammatilliset ja monipuoliset materiaalit.

Kurssimateriaaliin on oikeus ostajalla ja tämän lähitiimillä (1-5hlöä). Halutessasi, saat materiaaleista vastaavat oman yrityksesi logoilla, väreillä ja teksteillä edullisesti Tarjalta: palvelumuotoilusote.info@gmail.com. Etäkurssi on mahdollista maksaa myös osissa. Etäkurssit isoille ryhmille tai luokille on myös mahdollista saada: ota yhteys palvelumuotoilusote.info@gmail.com.

PALVELUMUOTOILU SOTESSA eKIRJA SISÄLTYY ETÄKURSSIN MATERIAALEIHIN ! 

VOIMAUTTAVA PERHETYÖ
ETÄKURSSI

Voimauttavan perhetyön avulla perheet voivat vahvistua perheen sisäisen vuorovaikutuksen ja arjen strukturoinnin kehittymisen myötä. Voimauttavan perhetyön etäkurssi tarjoaa ammattilaisille monipuoliset työpohjat ja välineet palvelun tarjoamiseksi.

Voimauttavan perhetyön etäkurssi tarjoaa perheille itselleen voimauttavia työmenetelmiä esimerkiksi arjen struktuurin ja perheen sisäisen vuorovaikutuksen parantamiseksi. 

Voimauttavan perhetyön Etäkurssi etenee palveluntuottamisen prosessin mukaisesti tarjoten ammatilliset ja laadukkaat materiaalit käyttöösi. Saat Etäkurssin suorittamisesta itsellesi todistuksen. Etäkurssi on käytössäsi kalenterikuukauden ja hinta on 225 euroa sis. alv 24%. Kurssimateriaalia on myös englanniksi. Saat kurssin käyttöösi kalenterikuukauden ajaksi laskun maksettuasi.

Empowering family work Distance course follows family work producing process offering professional and quality materials for you to use in english. You can use Distance course for one calendar month. The price is 225 euroa inc. VAT24%. 

Voimauttavan perhetyön etäkurssi on Anne Sundströmin ammatillinen näkemys voimauttavan perhetyön toteuttamisesta perheiden erilaiset tarpeet ja jokaisen vahvuudet huomioiden.

Voimauttavassa perhetyössä etsitään esille perheen jäsenten ja koko perheen vahvuuksia niin toiminnan kuin vuorovaikutuksenkin osalta. Annen malli edesauttaa erityisesti nepsyperheitä ja erityisen tuen tarpeessa olevia. Perhetyö Anne tarjoaa myös ammatillista materiaalia ja koulutusta voimauttavasta perhetyötä.

Kurssien käymiseksi osallistuja tarvitsee vähintään verkkoyhteyden ja tietokoneen, padin tai älykännykän. Tulostamista suositellaan, joten tulostin on myös hyvä olla käytössä. Kurssi on myynnissä myös muualla.

Kaikkia Tarja Ahonen ja/tai Muutoksen voima ja/tai Palvelumuotoilu SOTE™  ja/tai pamusote -tekemiä palveluja ja tuotteita suojaa Tekijänoikeuslaki (4040/1961) sekä tavaramerkki Palvelumuotoilu SOTE™.  Koska saat kurssimateriaalin kokonaisuudessaan heti käyttöösi, palautusoikeutta tuotteen ääreen pääsyn jälkeen ei enää ole, vaan tuote /palvelu katsotaan tällöin käytetyksi. Reklamaatiot suoraan Tarja Ahoselle: palvelumuotoilusote.info@gmail.com. Tekijänoikeuden törkeä rikkoja on korvausvelvollinen; riitatapaukset käsitellään Espoon käräjäoikeudessa. Myyjä: Muutoksen voima, y-tunnus 2322862-2. Osallistuja antaa oikeuden kerätä, käyttää, säilyttää ja jakaa tietojaan. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti. Tietoturvaseloste. Toimitusehdot.

©Palvelumuotoilu SOTE™