TIETOA & MATERIAALIT OMAKSI

LAADUKAS PERUSKURSSI PALVELUMUOTOILUSTA

PALVELUMUOTOILU SOTESSA

ETÄKURSSI

Palvelumuotoilu sotessa Etäkurssi on ainutlaatuinen, laadukas kokonaisuus täynnä tietoa ja käytännön materiaaleja palvelumuotoilusta. Etäkurssi on suunnattu sosiaali- ja terveysalan palvelujen, tuotteiden ja toiminnan kehittämiseen, mutta soveltuu hyvin muillekin aloille ja toimintaan.

OPIT:

PALVELUMUOTOILUN PERUSTEET
PROSESSIN ALKEET JA HYÖDYNTÄMISEN
LUKUISIA TYÖMENETELMIÄ
TOTEUTTAMAAN KEHITTÄMISTÄ HALLITUSTI JA TAVOITEHAKUISESTI

SAAT:

TULOSTETTAVAT MATERIAALIT PALVELUMUOTOILUN TOTEUTTAMISEKSI
DIGIMATERIAALIT, JOIHIN VOIT ITSE KIRJOITTAA

OIKEUDEN LUKEA
 PALVELUMUOTOILU SOTESSA -eKÄSIKIRJANA!!
DIPLOMIN:
 TODISTUS KURSSISTA


Laadukas kurssi tarjoaa työkalut oman projektin toteuttamiseen!

Etäkurssi tarjoaa oppijalleen loistavat mahdollisuudet toteuttaa oma kehittämiskohde, esimerkiksi asiakastyytyväisyyden kasvattaminen, tilojen uusien käyttömahdollisuuksien selvittäminen ja toteutus tai hoitokäytäntöjen uudistaminen asiakasystävällisemmiksi

Oppijan ei tarvitse tietää palvelumuotoilusta mitään ennen kurssin aloittamista. Ei tarvitse myöskään olla kehittämisvelho! Etäkurssi ohjaa oppijan kuin polkua pitkin perille tarjoten matkalla juuri oikeanlaisia eväitä matkan jatkumiseksi, onnistumiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi.


Etäkurssilainen saa oikeasti omakseen laadukkaita Materiaaleja välittömästi käyttöönsä! Tämä on Suomessa erikoista, mutta Palvelumuotoilu SOTEssa arkipäivää. Materiaalit ovat ammatillisia, helppokäyttöisiä. Esimerkkinä laatutyöstä kertoo se, että Tarja Ahosen Palvelumuotoilu sotessa -kirjaa on myyty jo 600 kappaletta ja se on virallinen ammattikorkeakoulumateriaali sekä Pro Gradussakin tavattu lähde. Kaikki materiaalit ovat lisäksi Tarja Ahosen itse tekemiä, suomalaisesta näkökulmasta laadukkaasti koottuja kokonaisuuksia, joita ei vielä ole muualla saatavissa.Etäkurssi sisältää monipuoliset, laadukkaat ja helppokäyttöiset materiaalit, selkeän ohjeistuksen sekä eKirjan Palvelumuotoilu Sotessa! Kurssi soveltuu erityisen hyvin sosiaali- ja terveysalan palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen
Etäkurssin hinta: 225e (sis. alv24%). Saat 2 kuukauden oikeuden kurssille sekä sinä ja tiimisi saatte käyttöösi ammatilliset ja etäkurssin monipuoliset materiaalit. Olet oikeutettu kurssidiplomiin. Kysy tästä lisää.

Halutessasi, saat materiaaleista vastaavat oman yrityksesi logoilla, väreillä ja teksteillä edullisesti Tarjalta: palvelumuotoilusote.info@gmail.com. Etäkurssi on mahdollista maksaa myös osissa. Etäkurssit isoille ryhmille tai luokille on myös mahdollista saada: ota yhteys palvelumuotoilusote.info@gmail.com.


PALVELUMUOTOILU SOTESSA eKIRJA SAATAVILLA VAIN ETÄKURSSILLA !!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ KURSSILLE TAI KYSY LISÄTIETOJA :

Kurssien käymiseksi osallistuja tarvitsee vähintään verkkoyhteyden ja tietokoneen, padin tai älykännykän. Tulostamista suositellaan, joten tulostin on myös hyvä olla käytössä. Kurssi on myynnissä myös muualla.

Kaikkia Tarja Ahonen ja/tai Muutoksen voima ja/tai Palvelumuotoilu SOTE™  ja/tai pamusote -tekemiä palveluja ja tuotteita suojaa Tekijänoikeuslaki (4040/1961) sekä tavaramerkki Palvelumuotoilu SOTE™.  Koska saat kurssimateriaalin kokonaisuudessaan heti käyttöösi, palautusoikeutta tuotteen ääreen pääsyn jälkeen ei enää ole, vaan tuote /palvelu katsotaan tällöin käytetyksi. Reklamaatiot suoraan Tarja Ahoselle: palvelumuotoilusote.info@gmail.com. Tekijänoikeuden törkeä rikkoja on korvausvelvollinen; riitatapaukset käsitellään Espoon käräjäoikeudessa. Myyjä: Muutoksen voima, y-tunnus 2322862-2. Osallistuja antaa oikeuden kerätä, käyttää, säilyttää ja jakaa tietojaan. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti. Tietoturvaseloste. Toimitusehdot.


SITOVAN ILMOITTAUTUMISEN ETÄKURSSILLE VOIT TEHDÄ TÄSTÄ ITSENÄISESTI:

KURSSI ALKAA JOKA KUUKAUSI. PÄÄSET KURSSILLE MAKSETTUASI SÄHKÖPOSTIISI SAAPUNEEN LASKUN. 

©Palvelumuotoilu SOTE™